Waste Management

Διαχείριση Αποβλήτων

Στην εποχή μας, η βιώσιμη διαχείριση των απορριμμάτων είναι μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας. Η περιβαλλοντική βιωσιμότητα εξαρτάται από την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων. Υπό αυτό το πρίσμα, αφοσιωνόμαστε στην προώθηση καινοτόμων μεθόδων για τη χρήση των αποβλήτων ως πηγή ενέργειας και το μετριασμό των αρνητικών περιβαλλοντικών τους επιπτώσεων.

Κατά τη διάρκεια των χρόνων, η Enveco Α.Ε. έχει συλλέξει σημαντική εμπειρία σε θέματα διαχείρισης αστικών και βιομηχανικών απορριμμάτων. Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με το νομικό και διοικητικό πλαίσιο διαχείρισης απορριμμάτων και τον περιβαλλοντικό χαρακτηρισμό συγκεκριμένων τύπων αποβλήτων, συμπεριλαμβανομένων των στερεών και υγρών αποβλήτων.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, εγγυώνται την επαναχρησιμοποίηση των λυμάτων σε δραστηριότητες άρδευσης, γκρίζου νερού και εντός της πραγματικής παραγωγής (δηλαδή της βιομηχανικής διαδικασίας).

Επιπροσθέτως, εκπονούμε Εκτιμήσεις Περιβαλλοντικών και Κοινωνικών Επιπτώσεων μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων, και συμμετέχουμε στο σχεδιασμό στρατηγικής και οικονομικής προσέγγισης σε έργα διαχείρισης απορριμμάτων.

Η Enveco Α.Ε. αδιαμφισβήτητα, κατέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να είναι σε θέση να εγγυάται την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Start typing to see posts you are looking for.
ΕΣΠΑ Banner