Policies Support

Τεχνική Βοήθεια & Υποστήριξη Έργων Περιβαλλοντικής Πολιτικής

Η Υποστήριξη Της Περιβαλλοντικής Πολιτικής αποτελεί ένα από τα κυριότερα πεδία εξειδίκευσής μας. Η Εnveco A.E. έχει αποδείξει μέσω της πληθώρας έργων που έχει υλοποιήσει κατά τη διάρκεια των ετών, ότι στον τομέα της παροχής τεχνικής υποστήριξης έργων Περιβαλλοντικής Πολιτικής αποτελεί αξιόπιστο πυλώνα υποστήριξης των αρμόδιων υπουργείων, εθνικών αλλά και διεθνών φορέων.

Στην εποχή μας, η μεταφορά της πληροφορίας και της γνώσης αποτελεί βασικό προαπαιτούμενο για την υλοποίηση των έργων. Υπό αυτό το πρίσμα, εξασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας θα έχουν αναλυτική και σαφή γνώση των εργαλείων, των μεθόδων και της τεχνογνωσίας που απαιτούνται για την επιτυχή επίτευξη και υλοποίηση κάθε στόχου που τίθεται.

Επιπροσθέτως, η μακρόχρονη εμπειρία μας στον τομέα της Περιβαλλοντικής Πολιτικής και η βαθιά γνώση της αντίστοιχης Περιβαλλοντικής Οδηγίας της Ε.Ε., κατέστησε την εταιρία σε θέση να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κυβερνητικές αρχές (εθνικές ή περιφερειακές) ως προς την ενσωμάτωση, εναρμόνιση και την εφαρμογή της εν λόγω οδηγίας σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο. Η τεχνογνωσία μας στην περιβαλλοντική πολιτική αποτυπώνεται σε περιβαλλοντικές παραμέτρους όπως ο αέρας, ο θόρυβος, το έδαφος, τα απόβλητα, το νερό, τα λύματα, η βιομηχανία, η φύση και η βιοποικιλότητα.

Η μακρόχρονη εμπειρία στην ανάπτυξη και ανάλυση περιβαλλοντικών πολιτικών που διαθέτει το προσωπικό μας υπογράφει την παροχή συμβουλευτικών περιβαλλοντικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων αναλύσεων και εκθέσεων, σχετικά με την υφιστάμενη και επερχόμενη νομοθεσία σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από έμπειρους πολιτικούς-υγειονομικούς και περιβαλλοντικούς μηχανικούς, υδρολόγους, χημικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες – πολεοδόμους, οικονομολόγους, οικολόγους, βιολόγους, περιβαλλοντολόγους, δικηγόρους και άλλους επιστήμονες πλήρους απασχόλησης. Η βαθιά μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία τους εγγυώνται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας,  τήρηση χρονοδιαγραμμάτων και πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας.

Συγκεκριμένα, το εξειδικευμένο προσωπικό Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Enveco Α.Ε. κατέχει εκτενή εμπειρία στην παροχή των υπηρεσιών που αναφέρονται παρακάτω:

  • εναρμόνιση της Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας της Ε.Ε.
  • εξειδικευμένη υποστήριξη ως προς την διενέργεια των διαδικασιών δημόσιας διαβούλευσης για την προτεινόμενη περιβαλλοντική πολιτική
  • πληροφορίες σχετικά με τις διοικητικές αρμοδιότητες που απαιτούνται για την εφαρμογή της περιβαλλοντικής οδηγίας
  • πληροφορίες σχετικά με τις διοικητικές ρυθμίσεις που απαιτούνται για την επιθεώρηση, συμπεριλαμβανομένης της δυναμικής των σχετικών ιδρυμάτων
  • ανάλυση των διαδικασιών αδειοδότησης και επιθεώρησης
  • εντοπισμός πλεονεκτημάτων και αδυναμιών σε διοικητικές δομές και διαδικασίες για την εναρμόνιση και εφαρμογή των περιβαλλοντικών οδηγιών της Ε.Ε.
  • συστάσεις και συμπεράσματα για τη βελτιστοποίηση ενεργειών

 

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Start typing to see posts you are looking for.
ΕΣΠΑ Banner